Pluspunten

Dag en nacht bereikbaar

Onze vakmannen staan dag en nacht klaar, om uw probleem te verhelpen.

Scherpe tarieven

U vraagt niet om loodgietersproblemen, daarom vragen wij geen hoge tarieven.

Erkende loodgieters

Kennis en vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel, daarom werken wij alleen met erkende loodgieters.

Betaling per Pin mogelijk

Niet door weer en wind naar een pinautomaat, maar gewoon pinnen bij onze loodgieters.

100% garantie

Het probleem niet verholpen of opnieuw problemen? Onze loodgieters staan direct voor u klaar.

Bedrijven en particulieren

Onze loodgieters staan klaar voor particulieren maar ook voor bedrijven zijn wij 24/7 bereikbaar.

Loodgieters Spoed 24/7

Loodgieter Spijkenisse

Loodgieter Spijkenisse spoed

Welkom bij Loodgieter-Spoed.nl regio Spijkenisse. Onze loodgieter Spijkenisse spoedservice omvat uiteenlopende diensten. Allemaal gericht op snelle service bij acute problemen, dag en nacht en 7 dagen per week telefonisch bereikbaar. (24x7 loodgieter spoed service).

De oorsprong van onze kwaliteit

Het beroep loodgieter is een oude ambacht. Deze vakmannen smolten lood en gieten hiervan pijpen en stroken. Deze stroken werden gebruikt om pijpen water dicht te maken. Na de tweede wereld oorlog was de vraag naar goede vakmannen erg groot. Om mee te werken aan de wederopbouw van ons land. Om je als zelfstandig loodgietersbedrijf te vestigingen in Nederland moest je voldoen aan 3 voorwaarden. Het loodgietersbedrijf moest in bezit zijn van een middenstandsdiploma, vakdiploma en kredietwaardigheid. Het vakdiploma, het GAWALO-diploma (erkend Gasfitter, Waterfitter en Loodgieter) was met een avond studie in ongeveer 4 a 5 jaren te behalen.

Tegenwoordig is het begrip loodgieter veel ruimer geworden. Dit vraagt nog meer kennis en ervaring van de loodgieter. De techniek is ingewikkelder geworden en de bouw van huizen is complexer. Nieuwe lekkage en verstoppingsproblemen ontstaan hierdoor. De loodgieter werkzaamheden bestaan naast het aanleggen van sanitair, toilet, water en gas leidingen, centrale verwarming en riolering en afwateringskanalen uit het repareren van directe loodgieter problemen in en om uw huis of bedrijf.

Loodgieter Spijkenisse spoedservice

Loodgieter Spijkenisse

Wat u kunt verwachten van onze loodgieter Spijkenisse spoedservice zullen we toelichten per probleem.

Bereikbaarheid loodgieterscentrale

Allereerst zijn wij 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar voor loodgieter spoedservice. Wij hebben een centrale ingericht die dag en nacht bezet is. U meldt uw loodgietersprobleem telefonisch en vervolgens komt er een monteur naar u toe.

Daklekkage Spijkenisse

Regen, droogte, sneeuw, hagel, harde wind kunnen ervoor zorgen dat uw dakbedekking of uw dakgoten het begeven met als gevolg lekkage aan uw dak. Wij adviseren altijd om uw dakbedekking te controleren en indien noodzakelijk te vernieuwen. Voordat er zich een lekkage voordoet. Gevolg van een dak lekkage is schade en dus hogere kosten. Houdt ook uw dakgoten schoon, met name aan het begin van de herfst als er veel blad valt. Is de kans op verstoppingen groot, dakgoten stromen vervolgens over en het water loopt langs de muren naar binnen tussen de plafonds en over de vloeren. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Maar als u toch een lekkage aan uw dak heeft (gehad) dan kunt u ons altijd even bellen voor het maken van een afspraak. Wij maken uw dakgoten blad vrij, kunnen verstoppingspreventieve hulpmiddelen plaatsen, dakpannen recht leggen of nieuw dakbedekkingen zoals bitumen aanbrengen.

Verstoppingen en afvoer en leidingslekkages

Loodgieter Spijkenisse spoed

Bij een verstopping denkt men al snel aan een rioolverstopping of toiletverstopping maar er zijn heel veel soorten verstoppingen, zoals: afwatering verstopping, dakgotenverstoppingen, riolering verstopping, verstopping van de vaatwasser afwatering maar ook kunnen waterleidingen verstopt raken. Een gevolg van een verstopping kan een zijn dat de leiding of afvoer kapot gaat en er lekkage ontstaat. Wij beschikken over apparatuur waarmee we snel verstoppingen en lekkages kunnen op zoeken. Snel werken scheelt tijd en bespaart u geld. Als wij de verstopping of een lekkage gelokaliseerd hebben dan verhelpen wij de verstopping. Voor het opsporen en verhelpen hebben wij verschillende apparaten die ervoor zorgen dat uw leidingen en afvoerkanalen niet beschadigen.

Leegpompen kruipruimte en kelders

Zeker de laatste jaren vanwege klimaatveranderingen worden we steeds vaker ingezet na hevige regenval om kruipruimtes en kelders leeg te pompen. Onze loodgieter Spijkenisse spoed service beschikt over pompen die een groot volume water per minuut kunnen wegpompen zodat uw kelder of kruipruimte snel weer droog is.

Centrale verwarming (CV)

Naast het aanleggen van nieuwe centrale verwarming installaties of het vervangen van een bestaande CV kunt u onze loodgieter Spijkenisse cv service ook inzetten voor het verhelpen van een lekkage aan uw centrale verwarming, het verhelpen van cv ketel storingen, het plaatsen van thermostaatknoppen of het plaatsen of vervangen van een bestaande radiator.

Regionale hulp

Wij werken vanuit verschillende vestigingen in het land. Deze vestigingen worden centraal aangestuurd. U belt met mensen die verstand van zaken hebben en uw probleem is voor hun routine. Via deze meldkamer kunnen de planners exact zien, (middels de gps systemen in de wagens) waar de monteurs rijden of aan het werken zijn. Zo wordt u ingepland bij de juiste monteur. Beetje te vergelijken met de ANWB maar dan voor loodgieters spoedservice.

Wat kan u van de loodgieter Spijkenisse service verwachten

Heeft u een probleem dan kunt u onze loodgieter Spijkenisse service altijd even bellen. Op basis van de klacht kunnen wij inschatten hoe ernstig uw loodgietersprobleem is en met hoe veel spoed u ons nodig heeft. Wellicht is er een tijdelijk oplossing en kunnen we u bijvoorbeeld inplannen op een ander moment want ’s avonds, ’s nachts en in het weekend zijn onze personeelskosten hoger dus u betaalt dan ook een hoger tarief. Dus afhankelijk van het probleem en als u akkoord gaat met onze voorwaarden plannen wij u in en vervolgens komen de monteurs bij u langs om uw probleem te verhelpen. U kunt betalen per pin of contant.

Dus wilt u een loodgieter in de omgeving Spijkenisse bestellen? Bel dan: 088-123 0306
Pluspunten

Dag en nacht bereikbaar

Onze vakmannen staan dag en nacht klaar, om uw probleem te verhelpen.

Scherpe tarieven

U vraagt niet om loodgietersproblemen, daarom vragen wij geen hoge tarieven.

Erkende loodgieters

Kennis en vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel, daarom werken wij alleen met erkende loodgieters.

Betaling per Pin mogelijk

Niet door weer en wind naar een pinautomaat, maar gewoon pinnen bij onze loodgieters.

100% garantie

Het probleem niet verholpen of opnieuw problemen? Onze loodgieters staan direct voor u klaar.

Bedrijven en particulieren

Onze loodgieters staan klaar voor particulieren maar ook voor bedrijven zijn wij 24/7 bereikbaar.

Offerte aanvragen

Vult u het offerte formulier in, dan nemen wij altijd binnen één week contact met u op. LET OP! Heeft u met spoed een loodgieter nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 088-123 0306.

Velden met een * zijn verplicht.

Call Now Button